Zoeken
  • saartjevenmans

Hoe het allemaal begon
Sporten in groep werd in 2014 een ware passie! Mijn uurtje Fatburning op dinsdag avond. Voor mij betekende het een uurtje weg van alle stress, samen met vriendinnen nieuwe mensen leren kennen, fit worden en bewegen!


Mijn interesse werd meteen gewekt toen ik op het podium mocht om mijn docent te assisteren. Ze kampte met een blessure aan haar schouder en kon onmogelijk de oefeningen voortonen.

Ik vergeet nooit het gevoel van de adrenalinestoot die het mij gaf om voor een groep mensen te staan en alles 3 uur lang te kunnen volhouden.

Ook het zelfvertrouwen groeide, ik geloofde eindelijk dat ik iets kon.

MAAR dit was nog maar het korreltje van een grote zandberg.


Na een conventie voor sportdocenten en mijn 1e opleiding PILOXING in 2015 ging ik voluit voor mijn doelen met vallen & opstaan!

Mijn eerste grote opdracht was de Ladies Night Sportieve Happening te Ardooie.

Elke week kon ik stage volgen bij de vereniging waar ik les volgde.

Het begon met een opwarming, cooldown en uiteindelijk een stuk van de hele workout.


Het was zweten en puffen geblazen!Na mijn stages, zweten en puffen was ik velledig klaargestoomd voor het evenement waar ik mijn 1e volledige Piloxing workout mocht geven!Dit was het begin van een mooie leerrijke weg, niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak heb ik keuzes moeten maken, neem het van mij aan, ze waren niet gemakkelijk!

Maar het waren enorme groeikeuzes waar ik nog steeds geen spijt van heb.

Zo veranderde ik van werk die beter te combineren viel en stapte ik uit een onwerkbare thuissituatie.


Er kwam ruimte vrij en ik besloot meteen nog meer opleidingen te gaan volgen.

al snel volgde de PILATES & 3D SCULPT.

Ik kreeg een zeer mooi aanbod om in september 2017 te starten met 2 vaste opdrachten. 1 uur BBB, 1 uur FATBURNING, 1 uur PILATES op woensdag en 1 uur FATBURNER - BBB op donderdag.

Met daar tussen wat losse vervangingen en opdrachten voor teambuildings of sportdagen op school nam ik er in september 2017 de niet te missen BASIC FREESTYLE AEROBIC opleiding erbij.

In dit jaar heb ik énorm veel geleerd, niet alleen het les geven maar ook het relationele aspect, de omgang met mensen en zelfreflectie.


In mei 2018 stapte ik in mijn VIP coaching traject bij Devijfklaver in Ronse om zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak écht te gaan groeien.

We bespraken mijn doelstellingen en al snel volgde er actie!

September 2018 was de geboorte van FITTER DAN OOIT!


Oktober, november, december 2018 vulde ik met de opleidingen SMALL GROUP TRAINING & PERSONAL TRAINER.

In februari 2019 laat ik mij verleiden door de opleiding CARDIO BOX.


Ik sta te popelen om met mijn Fitter Dan Ooit cliënten aan de slag te gaan en al mijn kennis & passie over te brengen.Graag breng ik nog een woordje van dank uit aan alle docenten, coaches, deelnemers die mij doorheen deze weg zo deden groeien maar ook een woordje van dank aan mijn lieve papa + zijn vriendin en mijn lieftallige vriend voor alle hulp en steun!Fitte groeten Saartje

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven